thumbnail

Η ιστορία μας

Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ιστορίας μας, αποτελούμε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου στην Ευρώπη. Είμαστε ένας καθετοποιημένος οργανισμός, με πλήρως ανεπτυγμένη οργανωτική δομή, που περιλαμβάνει οργανωμένα τμήματα Παραγωγής, Προμηθειών, Οικονομικών, Πωλήσεων, Marketing, Μηχανοργάνωσης, Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ανθρώπινου Δυναμικού, απασχολώντας συνολικά 500 εργαζόμενους.

Υποστηρίζουμε τη διεθνή μας δραστηριότητα, μέσω των συνδεδεμένων με εμάς επιχειρήσεων, με 6 παραγωγικές μονάδες (σε Θεσσαλονίκη, Δράμα, Βέροια, Καβάλα και Θάσο), καθώς και με 9 ιδιόκτητα λατομεία (τα οποία βρίσκονται στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες του μαρμαροφόρου Βαλκανικού τόξου). Ταυτόχρονα, διατηρούμε αποκλειστικές συμφωνίες με λατομεία για την διάθεση της πρώτης ύλης μας.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε διεθνή κατασκευαστικά έργα στο Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Μονακό, την Αυστραλία, τη Μαλαισία και πολλές ακόμα πόλεις ανά την υφήλιο. Την τελευταία δεκαετία, έχοντας υιοθετήσει μια ισχυρή πελατοκεντρική προσέγγιση στα πλαίσια μιας στρατηγικής εξωστρέφειας και ανάπτυξης σε περισσότερες από 80 χώρες, πραγματοποιήσαμε σημαντικά βήματα ανάπτυξης, δίνοντας έμφαση σε στρατηγικές συμμαχίες και ισχυρές εμπορικές σχέσεις σε όλες τις κύριες διεθνείς αγορές