hero
F CULTURE

Μια κουλτούρα διαμορφώνεται από τις συμπεριφορές, τις ενέργειες και τις ιδέες που υιοθετεί μια ομάδα ανθρώπων. Μέσω αυτής εκφράζονται, συζητούν, συνεργάζονται και συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους.

F CULTURE

PEOPLE FIRST CULTURE

Η F κουλτούρα διαμορφώνει ένα περιβάλλον στο οποίο οι εργαζόμενοι είναι πρωταγωνιστές, ιεραρχώντας πρώτα τον κάθε άνθρωπο ως μονάδα και εστιάζοντας στην ευζωία και στην διαρκή εξέλιξή του. Το F ως οδηγός προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας, είναι αυτό που επιδρά καταλυτικά στις συμπεριφορές όλων των εργαζομένων, τις μορφοποιεί υπό το πρίσμα των αξιών της εταιρείας και διασφαλίζει ότι οι αυτές οι αξίες ενσωματώνονται ουσιαστικά στο «εμείς, έτσι κάνουμε τα πράγματα».

Η κουλτούρας μας διαμορφώνει ένα κλίμα σεβασμού, αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τη δημουργικότητα των εργαζομένων ενδυναμώνοντάς τους μέσω κοινώς αποδεκτών αξιών και συσπειρώνοντάς τους γύρω από κοινούς στόχους, η εκπλήρωση των οποίων είναι άμεσα συνυφασμένη με το όραμα της εταιρείας:

Να δημιουργήσουμε ένα φανταστικό εργασιακό περιβάλλον για τους F(Ευ) ανθρώπους.

Η κουλτούρα μας προσφέρει στους εργαζόμενους, σε ανθρώπους δηλαδή με κοινούς στόχους, το λεξιλόγιο και το πλαίσιο ώστε να εκφράζονται, να συνεργάζονται, να τολμούν, να μαθαίνουν και να εξελίσσονται ενδελεχώς αποδίδοντας τα μέγιστα σε ό,τι τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Η F Culture στην Stone Group International αναδεικνύεται σε σημαντικό εργαλείο αλληλεπίδρασης, συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ συναδέλφων και συνεργατών ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία ενδιαφέρουσα και ολιστική προσέγγιση ζωής, της οποίας ακρογωνιαίοι λίθοι είναι το να είμαστε και να περνάμε καλά.    

Οι 4 Αξίες που ορίζουν την καθημερινότητα μας και αποτελούν οδηγό για την εκπλήρωση του Οράματος της εταιρίας, είναι:

Η F Culture έχοντας στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και το ευ ζην του, δημιουργεί ένα πλαίσιο στο οποίο οι εργαζόμενοι έχουν την δυνατότητα να εξελίξουν όλες τις δεξιότητές τους, να ανακαλύψουν ή να εξασκήσουν τα ενδιαφέροντά τους και να διαδράσουν με τους συναδέλφους τους σε οργανωμένα εταιρικά Clubs, τα οποία λειτουργούν συστηματικά καθ’ ολη τη διάρκεια τους έτους. 

Τα Clubs ενδυναμώνουν τη διαπροσωπική σχέση των συναδέλφων, δημιουργούν δεμένες ομάδες και δημιουργούν προϋποθέσεις μάθησης και ψυχαγωγίας ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν το [F]un ως εταιρική αξία.

THE F CLUBS

Λέσχη Καλαθοσφαίρισης

Η επίσημη αγαπημένη της Stone Group από το 2016 τηρεί με ευλάβεια το εβδομαδιαίο της ραντεβού στο γήπεδο του Εθνικού Λαγυνών, με τους «μπλε» και τους «λευκούς» να δίνουν μάχες κάτω από τα καλάθια.

View More

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Λέσχη Ανάγνωσης

Παθιασμένοι αναγνώστες , αφοσιωμένοι στη λογοτεχνία, συναντιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης και αναζητούν νέες διαδρομές μέσα από τη συζήτηση σημαντικών λογοτεχνικών κειμένων. Συχνά, οδηγοί σ’ αυτές είναι οι ίδιοι οι συγγραφείς ή μεταφραστές των έργων.

View More

Λέσχη Οινογνωσίας

Λάτρεις του κρασιού συμμετέχουν στις δραστηριότητες τους Club με στόχο να γνωρίσουν καλύτερα τα περίφημα Ελληνικά Κρασιά με επισκέψεις σε οινοποιεία.

View More

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Λέσχη Τρεξίματος

Ακούραστοι δρομείς, μαραθωνοδρόμοι, 5άρηδες (δρομείς των 5χλμ) και 10άρηδες (δρομείς των 10χλμ) μετρούν χιλιόμετρα παρέα και συμμετέχουν σε αγώνες, υποστηρίζοντας κάθε φορά το έργο φορέων που φροντίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

View More

Λέσχη Ψαρέματος

Έμπειροι ψαράδες πραγματοποιούν εξορμήσεις με τα καλάμια και τις πετονιές τους σε διάφορες περιοχές της Β. Ελλάδος και επιστρέφουν με ψάρια ή και χωρίς, σίγουρα όμως με F διάθεση.

View More

Λέσχη Αυτοκινήτου

Ερασιτέχνες μηχανικοί αυτοκινήτων με πάθος (και γνώση) για το αυτοκίνητο και τη μηχανή του, συγκεντρώνονται προκειμένου να μοιραστούν την εμπειρία της αναβάθμισης και οδήγησης του οχήματος του Club.  

View More

Λέσχη Ping Pong

Πρωταθλητές του Ping Pong ξεδιπλώνουν τις ικανότητές τους στα τραπέζια που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της εταιρείας.

Playing ping pong engages the part of the brain responsible for strategic planning and thinking”!

View More

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Καλλιτεχνική Λέσχη

Εργαζόμενοι/καλλιτέχνες που ασχολούνται με τη ζωγραφική, τη γλυπτική και τη μικροτεχνία συγκεντρώνονται για να καθοδηγήσουν συναδέλφους τους στο ταξίδι της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

View More

Λέσχη Μαγειρικής

Τολμηροί Chefs με εξαιρετικές επιδόσεις μαγειρεύουν όλοι μαζί, ο καθένας από την κουζίνα του με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

View More

Λέσχη Μυστηρίου

Ατρόμητοι συνάδελφοι δηλώνουν άφοβα συμμετοχή σε μία σειρά δράσεων – εκπλήξεων/προκλήσεων.

View More

Λέσχη Φωτογραφίας

Τολμηροί φωτογράφοι απαρτίζουν ένα Club που ασχολείται με την Ιστορία της Φωτογραφίας αλλά και δοκιμάζεται σε πρωτότυπες φωτογραφικές προκλήσεις.

View More