Το Ηemarus Grey είναι ένα ομοιογενές, σκληρό ασβεστιτικό μάρμαρο με λευκό και υπόλευκο φόντο, με έντονες γκρι βένες, στίγματα και…
LEARN MORE
Το μάρμαρο Veria Green θεωρείται ένα από τα πιο κομψά πράσινα μάρμαρα στον κόσμο. Πρόκειται για ένα λεπτόκοκκο υλικό, με…
LEARN MORE
Ποιοι είμαστε
Είμαστε η Stone Group International

Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ιστορίας μας, αποτελούμε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου στην Ευρώπη. Είμαστε ένας καθετοποιημένος οργανισμός, με πλήρως ανεπτυγμένη οργανωτική δομή, που περιλαμβάνει οργανωμένα τμήματα Παραγωγής, Προμηθειών, Οικονομικών, Πωλήσεων, Marketing, Μηχανοργάνωσης, Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ανθρώπινου Δυναμικού, απασχολώντας συνολικά 500 εργαζόμενους.

Υποστηρίζουμε τη διεθνή μας δραστηριότητα, μέσω των συνδεδεμένων με εμάς επιχειρήσεων, με 5 παραγωγικές μονάδες (σε Θεσσαλονίκη, Δράμα, Βέροια και Καβάλα), καθώς και με 9 ιδιόκτητα λατομεία (τα οποία βρίσκονται στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες του μαρμαροφόρου Βαλκανικού τόξου). Ταυτόχρονα, διατηρούμε αποκλειστικές συμφωνίες με λατομεία για την διάθεση της πρώτης ύλης μας.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε διεθνή κατασκευαστικά έργα στο Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Μονακό, την Αυστραλία, τη Μαλαισία και πολλές ακόμα πόλεις ανά την υφήλιο.

Την τελευταία δεκαετία, έχοντας υιοθετήσει μια ισχυρή πελατοκεντρική προσέγγιση στα πλαίσια μιας στρατηγικής εξωστρέφειας και ανάπτυξης σε περισσότερες από 80 χώρες, πραγματοποιήσαμε σημαντικά βήματα ανάπτυξης, δίνοντας έμφαση σε στρατηγικές συμμαχίες και ισχυρές εμπορικές σχέσεις σε όλες τις κύριες διεθνείς αγορές.

stonegroup int
Γιατί εμάς
Επενδύουμε σημαντικά στην καθετοποίηση της παραγωγής, της επεξεργασίας, της τυποποίησης και της εμπορίας προϊόντων μαρμάρου, στοχεύοντας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας, αλλά και στην αναβάθμιση της αγοραστικής τους εμπειρίας.
Διαβάστε περισσότερα
Είμαστε περήφανοι ιδιοκτήτες 9 λατομείων, τα οποία βρίσκονται κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα, καθώς και σε γειτονικές χώρες του γνωστού μαρμαροφόρου Βαλκανικού τόξο. Με αυτό τον τρόπο, έχουμε εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο της πρώτης ύλης, ικανοποιώντας άμεσα τις απαιτήσεις των πελατών μας ανά τον κόσμο, διασφαλίζοντας την παροχή του κατάλληλου υλικού στις απαραίτητες ποσότητες και στον επιθυμητό χρόνο.
Διαβάστε περισσότερα
Η παραγωγική διαδικασία γίνεται με τους πλέον σύγχρονους τρόπους και με εξειδικευμένο στελεχιακό και εργατικό δυναμικό σε όλες τις μονάδες μας. Περιλαμβάνει την πρωτογενή κοπή των όγκων των μαρμάρων και στην συνέχεια την επεξεργασία τους και διάθεσή τους σε πλάκες, πλακίδια, ψηφίδες και προϊόντα ειδικών διαστάσεων (cut to size).
Διαβάστε περισσότερα
Καινοτομία
Η καινοτομία στην καρδιά της κουλτούρας μας. Καινοτομία είναι κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή που μπορεί να κάνει τη ‘’διαφορά’’ και να βελτιώσει με οποιονδήποτε τρόπο, τόσο τη δική μας καθημερινότητα, όσο κι αυτή των πελατών μας.

Δείτε πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη και η Μηχανική Μάθηση αυτοματοποιούν την διαλογή πλακιδίων και αλλάζουν οριστικά τη βιομηχανία του μαρμάρου.
F CULTURE:
PEOPLE FIRST CULTURE
Η F κουλτούρα διαμορφώνει ένα περιβάλλον στο οποίο οι εργαζόμενοι είναι πρωταγωνιστές, ιεραρχώντας πρώτα τον κάθε άνθρωπο ως μονάδα και εστιάζοντας στην ευζωία και στην διαρκή εξέλιξή του. Το F ως οδηγός προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας, είναι αυτό που επιδρά καταλυτικά στις συμπεριφορές όλων των εργαζομένων, τις μορφοποιεί υπό το πρίσμα των αξιών της εταιρείας και διασφαλίζει ότι οι αυτές οι αξίες ενσωματώνονται ουσιαστικά στο "εμείς, έτσι κάνουμε τα πράγματα".
Η κουλτούρας μας διαμορφώνει ένα κλίμα σεβασμού, αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τη δημουργικότητα των εργαζομένων ενδυναμώνοντάς τους μέσω κοινώς αποδεκτών αξιών και συσπειρώνοντάς τους γύρω από κοινούς στόχους, η εκπλήρωση των οποίων είναι άμεσα συνυφασμένη με το όραμα της εταιρείας:
Να δημιουργήσουμε ένα φανταστικό εργασιακό περιβάλλον για τους καλύτερους.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

Αναζητάτε φρέσκες ιδέες; Αντλήστε την έμπνευση που χρειάζεστε. Δείτε μερικά από τα κατασκευαστικά μας έργα.

Το Blog μας

Ανακαλύψτε τα τελευταία μας άρθρα και βρείτε χρήσιμες αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως τάσεις μαρμάρου, χρήσιμες συμβουλές, καθώς και διάφορες εφαρμογές και ιδέες που θα σας εμπνεύσουν.

Οι βένες στο μάρμαρο και η τέχνη να τις συνδυάζεις! Πώς να επιτύχετε ένα ομοιόμορφο και πολυτελές αποτέλεσμα
Vein matching: o ρόλος των μαρμάρινων βενών στο μοντέρνο design για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα Στον συναρπαστικό χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής, η… Read More