hero
Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε μας καλύτερα. Διαβάστε την ιστορία μας, μάθετε περισσότερα για την κουλτούρα και τις δράσεις μας. Περιηγηθείτε στα λατομεία, τις εγκαταστάσεις και τις εταιρίες μας.

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ιστορίας μας, αποτελούμε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου στην Ευρώπη. Είμαστε ένας καθετοποιημένος οργανισμός, με πλήρως ανεπτυγμένη οργανωτική δομή, που περιλαμβάνει οργανωμένα τμήματα Παραγωγής, Προμηθειών, Οικονομικών, Πωλήσεων, Marketing, Μηχανοργάνωσης, Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ανθρώπινου Δυναμικού, απασχολώντας συνολικά 500 εργαζόμενους.

Read More

Η κουλτούρα μας

Μια κουλτούρα διαμορφώνεται από τις συμπεριφορές, τις ενέργειες και τις ιδέες που υιοθετεί μια ομάδα ανθρώπων. Μέσω αυτής εκφράζονται, συζητούν, συνεργάζονται και συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους.

Στην Stone Group International δημιουργήσαμε την [F] Culture, η οποία “ζωντανεύει” κάθε μέρα και στιγμή, με τον τρόπο που επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και αλληλοεπιδρούμε, τόσο μεταξύ μας, όσο με τους συνεργάτες και πελάτες μας.

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

Read More

Λατομεία

Διαθέτουμε συνολικά 8 ιδιόκτητα λατομεία, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε συμφωνίες με πληθώρα λατομείων για την αποκλειστικότητα της πρώτης ύλης.

Ο αριθμός των λατομείων μας, μας επιτρέπει να εγγυόμαστε μεγάλα αποθέματα σε σημαντικά και ευρέως γνωστά υλικά. Με τον τρόπο αυτό ικανοποιούμε άμεσα τις απαιτήσεις των πελατών μας ανά τον κόσμο και ανταποκρινόμαστε με ασφάλεια και συνέπεια σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα παγκοσμίως.

Read More

Συνδεδεμένες Εταιρείες

Marmor SG SA

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1981 και λειτούργησε υπό διαφορετική ονομασία έως το 2009, όπου μετονομάστηκε σε Marmor SG SA. Δύο χρόνια αργότερα, υιοθέτησε τον διακριτικό τίτλο “Stone Group International” κάτω από τον οποίο λειτουργεί έως και σήμερα. Το 2015 προχώρησε στην εξαγορά της εταιρίας Vermion, την οποία σήμερα έχει απορροφήσει πλήρως, ενώ το 2016 και 2017 απέκτησε το 50% της Birros Hellenic Marble SA και το 70% της Karmar Quarries SA αντίστοιχα.

Στην εταιρία απασχολούνται περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι σε όλες τις εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, Βέροια και Καβάλα.

Read More

Εγκαταστάσεις

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, καλύπτουν στο σύνολό τους μία έκταση 84.000 τ.μ, εκ των οποίων 25.000 τ.μ αποτελούν εσωτερικές αποθήκες, στις οποίες φυλάσσονται κατά κύριο λόγο τα λευκά μάρμαρα.

Οι εγκαταστάσεις στο Καβαλάρι φιλοξενούν πέντε βασικά τμήματα παραγωγής:

  • Μονάδες επιρητίνωσης & επεξεργασίας πλακών
  • Μονάδα παραγωγής & επεξεργασίας πλακιδίων
  • Μονάδα παραγωγής ψηφίδων,
  • Μονάδα επεξεργασίας όγκων
  • Μονάδα παραγωγής προϊόντων ειδικών διαστάσεων, για κατασκευαστικά έργα,

καθώς επίσης και γραφεία Διοίκησης και Προσωπικού, Τμήματα Διαχείρισης Έργων, Καλλιτεχνίας, Παραγωγής, Logistics, Πωλήσεις, Marketing, Λογιστηρίου.

Read More

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stone Group International για το 2021, περιλαμβάνει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, οι οποίες επιδιώκουν την αποτελεσματική υποστήριξη και την ενίσχυση του έργου των αρμοδίων φορέων, στο πλαίσιο μίας εταιρικής κουλτούρας που στέκεται υπεύθυνα απέναντι στους εργαζομένους της και στην κοινότητα.

Το πρόγραμμα, εμφορούμενο από τις αξίες μίας κυρίαρχα ανθρωποκεντρικής εταιρικής κουλτούρας, εστιάζει στην στήριξη Μη- Κερδοσκοπικών Οργανισμών και Ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες (παιδιά, κακοποιημένες γυναίκες, ανθρώπους με μειωμένη όραση), καθώς και στην κάλυψη δαπανών εκπαιδευτικού περιεχομένου, με στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.

Read More

Βιωσιμότητα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην

«ΚΟΠΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΗ»

Όλοι αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα ενός βιώσιμου κόσμου. Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται ολοένα και περισσότερο στις αυξανόμενες απαιτήσεις που αφορούν στη μείωση του αντίκτυπου της επιχείρησής μας στο περιβάλλον, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις απαιτήσεις των καταναλωτών για “ταχύτητα, ευκολία, οικονομία”.

Read More

Δουλέψτε μαζί μας

H Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Stone Group International δημιουργεί επιχειρηματική προστιθέμενη αξία μέσω της αξιοποίησης του πλέον πολύτιμου κεφαλαίου της εταιρείας, των ΑΝΘΡΩΠΩΝ της.

Στο πλαίσιο μίας καθαρά ανθρωποκεντρικής κουλτούρας, εμείς, στην Stone Group International, γνωρίζουμε ότι όταν οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους, φέρνουν σπουδαία αποτελέσματα και ενδυναμώνουν την επιχείρηση. Αποτελεί ισχυρή πεποίθησή μας, επίσης, ότι οι άνθρωποι προσφέρουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους όταν τους προσφέρεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν σε ένα περιβάλλον που προσφέρει κίνητρα καθώς και προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Available job options