15 εκ ευρώ στην Stone Group International από την Παρευξείνια Τράπεζα

19
Oct

Ενισχύοντας την συμμετοχή της στην ελληνική οικονομία, η Παρευξείνια Τράπεζα χορήγησε δάνειο 15 εκατομμυρίων ευρώ στην Stone Group International. Το επταετές δάνειο της Παρευξείνιας Τράπεζας θα ενισχύσει την επέκταση της παραγωγικής δυναμικότητας της Marmor και την αναβάθμιση του εξοπλισμού της. Το δάνειο αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστική θέση της εταιρίας, ως εξαγωγέα σε χώρες της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας και εκτός. «Η Marmo έχει ένα ισχυρό εξαγωγικό προφίλ, διαθέτοντας το 90% των προϊόντων της σε περισσότερες από 80 χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών-μελών της Παρευξείνιας Τράπεζας όπως η Τουρκία, η Ρωσία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Αλβανία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμβάλουμε στην ανάπτυξη μίας πρωτοπόρου βιομηχανίας και εξαγωγικής εταιρίας, η οποία λειτουργεί σε μια από τις λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές της Ελλάδας»,υπογράμμισε ο Ισάν Ουγούρ Ντελικανλί, Πρόεδρος της Τράπεζας, μετά την υπογραφή της δανειοδοτικής σύμβασης στην Θεσσαλονίκη. Σχολιάζοντας την συμφωνία, ο Ιωάννης Αντωνιάδης, πρόεδρος της Marmor, τόνισε: «Η συνεργασία μας με έναν οργανισμό διεθνούς κύρους, όπως η Παρευξείνια Τράπεζα, υπογραμμίζει σθεναρά τον αναπτυξιακό χαρακτήρα του επενδυτικού μας πλάνου. Είμαστε ευτυχείς για την υπογραφή μιας καθόλα σημαντικής συμφωνίας συνεργασίας με την Τράπεζα, που θα παράσχει στον όμιλό μας τα μέσα να διατηρήσει την στρατηγική του εξωστρέφεια επιχειρηματικά και να διακριθεί ως πρεβευτής του ελληνικού μαρμάρου διεθνώς”.

Related Posts
Discover our latest blogs and find useful and interesting information, like marble trends, tips, applications, and inspiring ideas.
Μάρμαρο και Γρανίτης: Ανακαλύψτε τις διαφορές, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μεταξύ των δύο φυσικών πετρωμάτων
Μάρμαρο ή γρανίτης? Ποιο είναι πιο κατάλληλο υλικό για πάγκο κουζίνας, δάπεδο και μπάνιο; Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε αφορά… Read More