Δυο νέες διακρίσεις για την Stone Group International

23
Mar

Με δύο νέες διακρίσεις ξεκίνησε το 2018 για την Stone Group International! Πιο συγκεκριμένα, η Stone Group International αναδείχθηκε στις 200 πιο δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, ενώ τιμήθηκε και με ειδικό CERTIFICATE ως μία από τις πιο εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των βραβείων CREATIVE GREECE AWARDS 2018.

Πιο συγκεκριμένα:

Η «Stone Group International» στις 200 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα

Η Stone Group International αναδείχθηκε στις 200 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton. 

Η Stone Group International αποτελεί μία από τις 200 ελληνικές εταιρίες, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε σύνολο 8.000 επιχειρήσεων.

Τα “Growth Awards” αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν και συνδύασαν ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Η «Stone Group International» στις πιο εξωστρεφείς εταιρίες στην Ελλάδα

Η Stone Group International αναδείχθηκε στις πιο δυναμικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των βραβείων CREATIVE GREECE AWARDS 2018, η Ελλάδα της Εξωστρέφειας, που διοργάνωσε για 10η χρονιά ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing.

Η Stone Group International θα λάβει CERTIFICATE ως μία εταιρία που κατάφερε να διακριθεί για τις επιδόσεις της στον τομέα της εξωστρέφειας.

Οι διακρίσεις Creative Greece Awards 2018 αφορούν στις επιχειρήσεις:

α) με τις υψηλότερες (βάσει κύκλου εργασιών) εξωστρεφείς παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας

β) με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών

γ) με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της ναυτιλίας.

Related Posts
Discover our latest blogs and find useful and interesting information, like marble trends, tips, applications, and inspiring ideas.
Οι βένες στο μάρμαρο και η τέχνη να τις συνδυάζεις! Πώς να επιτύχετε ένα ομοιόμορφο και πολυτελές αποτέλεσμα
Vein matching: o ρόλος των μαρμάρινων βενών στο μοντέρνο design για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα Στον συναρπαστικό χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής, η… Read More