Ο Ιωάννης Αντωνιάδης ανακηρύχθηκε «Master of Stone» σε παγκόσμιο επίπεδο!

26
Sep

Σε μια εντυπωσιακή τελετή στην Βερόνα της Ιταλίας και παρουσία εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου διεθνώς, ο πρόεδρος της Stone Group International, κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, τιμήθηκε με την υψηλότερη διάκριση ως «Master of Stone», κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, στο πλαίσιο της έκθεσης μαρμάρου και τεχνολογιών, Marmo + mac 2017. Ο Ιωάννης Αντωνιάδης, τιμήθηκε για «την διαρκή προσφορά του στον κλάδο του μαρμάρου, για την στρατηγική του εξωστρέφεια και για τις πολύ σημαντικές επενδύσεις που υλοποιεί ο όμιλος της SGI στον τομέα των τεχνολογιών και των υπερσύγχρονων μηχανημάτων». Το όνομά του, καταγράφηκε στο ειδικό Λεύκωμα των «Master of Stone», που συνέβαλλαν τα μέγιστα στον κλάδο του μαρμάρου διεθνώς. Το βραβείο είναι ένας κύβος κατασκευασμένος από τοπικό κόκκινο μάρμαρο της Βερόνα, και συνοδεύεται από τιμητική πλακέτα των «Master of Stone» και ένα ασημένιο σκαρπέλο.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο του «Italian Stone Theatre» υπό την αιγίδα της Veronafiere, διοργανώτριας αρχής της Marmo+mac.

Related Posts
Discover our latest blogs and find useful and interesting information, like marble trends, tips, applications, and inspiring ideas.
Αρχιτεκτονικές προτάσεις σύγχρονου σχεδιασμού: Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το μάρμαρο σε ένα μπάνιο.
Ειδικές περιπτώσεις & Χρήσιμες αρχιτεκτονικές συμβουλές για τη χρήση του μαρμάρου σε ένα μπάνιο Ως διαχρονικό υλικό, το μάρμαρο πάντα αποτελούσε μία εξαιρετική επιλογή για… Read More