Μαρμάρινες καρδιές από την Stone Group International στις εργαζόμενες μητέρες

15
May

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στις εργαζόμενες μητέρες της, απηύθυνε η Stone Group International, ενόψει της Παγκόσμιας Γιορτής της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, 2017. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και παρουσία της κας Αικατερίνης Αντωνιάδου, Ιδρύτριας, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ηλία Ρηγόπουλου και της Διευθύντριας Ανθρωπίνου Δυναμικού κας Χριστίνας Δηματάτη, επιδόθηκαν στις εργαζόμενες μητέρες της εταιρίας, χειροποίητες μαρμάρινες καρδιές που φιλοτέχνησαν αποκλειστικά για την εκδήλωση, οι γλύπτες του Καλλιτεχνικού Τμήματος της εταιρίας, Αβραάμ Μαραντίδης, Aram Torosyan & Mamuka Poilarashvili. Οι μοναδικές καρδιές δημιουργήθηκαν από την ομάδα του Project Management Department, σε σχέδιο και ιδέα του κ. Γιώργου Χουνουζίδη, και για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν τα ελληνικά μάρμαρα της εταιρίας, το λευκό Pirgon από το λατομείο της στη Δράμα, το χιονόλευκο Thassos Snow White, και το μάρμαρο Perseus, όλα κομμάτια των επώνυμων συλλογών «12 Μυθικά Μάρμαρα» & «Pirgon White Concept». Η εκδήλωση ήταν φόρος τιμής στον διττό ρόλο των γυναικών που εργάζονται στην εταιρία, και με ζήλο, ήθος, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, εμπιστοσύνη και εργατικότητα, συνδυάζουν την μητρότητα με την εργασία, μέσα σε ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό βιομηχανικό περιβάλλον.

Related Posts
Discover our latest blogs and find useful and interesting information, like marble trends, tips, applications, and inspiring ideas.
Αρχιτεκτονικές προτάσεις σύγχρονου σχεδιασμού: Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το μάρμαρο σε ένα μπάνιο.
Ειδικές περιπτώσεις & Χρήσιμες αρχιτεκτονικές συμβουλές για τη χρήση του μαρμάρου σε ένα μπάνιο Ως διαχρονικό υλικό, το μάρμαρο πάντα αποτελούσε μία εξαιρετική επιλογή για… Read More