Οι καλύτερες ιδέες για υπνοδωμάτιο με μαρμάρινο πάτωμα

24
Oct

Ανακαλύψτε τα καλύτερα υλικά για δάπεδο κρεβατοκάμαρας | Βρείτε ιδέες και σχεδιαστικά tips με λευκά, γκρι και σκούρα μάρμαρα.

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο υλικό για δάπεδο υπνοδωματίου;

Τα δάπεδα κρεβατοκάμαρας κατασκευάζονται συνήθως από υλικά που δίνουν προτεραιότητα στην αισθητική, τη ζεστασιά και τη λειτουργικότητα. Συνήθη υλικά που χρησιμοποιούνται στα δάπεδα υπνοδωματίων είναι ξύλο, laminate, μάρμαρο, γρανίτης, πλακάκια, όπως κεραμικά, πορσελάνινα ή από φυσική πέτρα, συχνά σε συνδυασμό με επιμήκη ή τετράγωνα χαλιά που συμπληρώνουν και τονίζουν το σχεδιασμό του χώρου.


Η επιλογή του κατάλληλου υλικού για το δάπεδο του υπνοδωματίου είναι ζωτικής σημασίας

επειδή επηρεάζει άμεσα την άνεση, την αισθητική, την αντοχή, τη συντήρηση, την υγιεινή, ακόμη και τη συνολική

αξία ολόκληρου του σπιτιού.


Είναι το μάρμαρο κατάλληλο υλικό για δάπεδο κρεβατοκάμαρας;

Κολλάζ 5 renderings με λευκό μαρμάρινο πάτωμα εφαρμοσμένο σε κραβατοκάμαρες
Καλύτερες ιδέες για μαρμάρινο δάπεδο υπνοδωματίου με εφαρμογή λευκού μαρμάρου

Το μάρμαρο αποτελεί αγαπημένη επιλογή μεταξύ αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και διακοσμητών καθώς προσφέρει πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, επιτρέποντας έτσι το σχεδιασμό χώρων με ξεχωριστή αίσθηση πολυτέλειας. Είτε πρόκειται για την αίσθηση καθαρότητας που προκαλεί το λευκό μάρμαρο, είτε για τη χαρούμενη και ζωντανή αύρα του έγχρωμου μαρμάρου, το υλικό αυτό είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε δάπεδα, προσφέροντας ένα διαχρονικό αποτέλεσμα.

Η αξιοσημείωτη ανθεκτικότητά του, όταν συνδυάζεται με την κατάλληλη προστασία και συντήρηση, εξασφαλίζει τη διαχρονική του γοητεία. Επιπλέον, το μάρμαρο διαθέτει εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες, παραμένοντας δροσερό κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες και διατηρώντας τα θερμικά του χαρακτηριστικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Τέλος, η απλή συντήρηση και τα υποαλλεργικά χαρακτηριστικά του εξασφαλίζουν τον φιλικό προς τον χρήστη χαρακτήρα του.

Ιδέες για μαρμάρινα δάπεδα στην κρεβατοκάμαρα

1. Ιδέες με λευκά μάρμαρα για πάτωμα κρεβατοκάμαρας | Συνδυασμός ίδιου χρώματος με την πλάτη του κρεβατιού

rendering υπνοδωματίου με λευκό μάρμαρο στο δάπεδο και ως book-match, με καφέ βένες, σε συνδυασμό με φυσικούς γήινους τόνους και υφάσματα στα έπιπλα
rendering δωματίου των καλύτερων ιδεών για λευκά μαρμάρινα δάπεδα στην κρεβατοκάμαρά σας

Τα μάρμαρα λευκού χρώματος σε συνδυασμό με λευκούς μαρμάρινους τοίχους λειτουργούν ως εξαιρετικό φόντο για το κρεβάτι σας, ενώ παράλληλα δημιουργούν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ξεκούραση και ηρεμία. Το μάρμαρο Pirgon Nivatus διαθέτει μοναδικές ζεστές γραμμικές καφέ βένες, οι οποίες όταν συνδυάζονται με άλλα υλικά, όπως υφάσματα σε φυσικούς τόνους του καφέ ή έπιπλα από ζεστό καφέ ξύλο, δημιουργούν μια αίσθηση ισορροπίας στην κρεβατοκάμαρα.                  

Μια ολοένα και πιο δημοφιλής προσέγγιση στο σχεδιασμό της πλάτης της κρεβατοκάμαρας περιλαμβάνει την εφαρμογή της τεχνικής “book-match” κατά την τοποθέτηση των μαρμάρινων πλακών του τοίχου. Οι πλάκες κόβονται με τέτοιο τρόπο, ώστε κατά την τοποθέτησή τους, δημιουργεί η μία το τέλειο είδωλο της άλλης. Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Η δημιουργία μαρμάρινων εσοχών κατά το σχεδιασμό του τοίχου του κρεβατιού, όχι μόνο προσθέτει βάθος στην κρεβατοκάμαρά, αλλά προσφέρει επίσης και μια ιδανική ευκαιρία για την ενσωμάτωση κρυφού φωτισμού, δημιουργώντας ένα χαλαρωτικό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Η εφαρμογή της ίδιας προσέγγισης στον πλαϊνό τοίχο μπορεί να δημιουργήσει μια φιλόξενη γωνία για την κρεβατοκάμαρά, ενώ παράλληλα δίνει μια αίσθηση συνέχειας και ροής.

rendering κρεβατοκάμαρας από την Stone Group International με δάπεδο από λευκό μάρμαρο και bookmatch, ασημένια στοιχεία, ουδέτερη διακόσμηση
Συνδυάστε το δάπεδο από λευκό μάρμαρο με ζεστά, γήινα στοιχεία, σκούρο καφέ κρεβάτι ή βαθύτερες αποχρώσεις

Το μαρμάρο Apollo αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για δάπεδο κρεβατοκάμαρας. Το συγκεκριμένο μάρμαρο με την εγγενή του κομψότητα, προσδίδει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση στο χώρο του ύπνου. Ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με ζεστά, γήινα διακοσμητικά στοιχεία σε καφέ αποχρώσεις στους τοίχους και με ένα κρεβάτι βαθύτερης απόχρωσης του καφέ, δημιουργεί μια ζεστή και συνάμα φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Οι βένες και τα σχέδια του μαρμάρου Apollo συνδυάζονται αρμονικά με τα γύρω στοιχεία, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό παιχνίδι φυσικής αισθητικής. Είναι σαν το ίδιο το δωμάτιο να γίνεται καμβάς, με τις οργανικές λεπτομέρειες του μαρμάρου να προσθέτουν βάθος και χαρακτήρα στο χώρο.

Αυτό που πραγματικά κάνει ένα υπνοδωμάτιο να ξεχωρίζει είναι ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της πλάτης του κρεβατιού. Σε συνδυασμό με τις βένες του μαρμάρου, η προσθήκη μεταλλικών στοιχείων στο σχεδιασμό μπορεί να προσδώσει μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ, μετατρέποντας την κρεβατοκάμαρα σε ένα βασιλικό καταφύγιο.

Η τοποθέτηση των μαρμάρινων πλακών με την τεχνική του book-matching πίσω από το προσκέφαλο της κρεβατοκάμαρας παρέχει μια εξαιρετική αίσθηση συμμετρίας. Σε συνδυασμό με ένα αντίστοιχο μαρμάρινο δάπεδο, όχι μόνο δημιουργεί μια αρμονική ροή αλλά και προσδίδει μια γαλήνια ατμόσφαιρα στο χώρο.

Εάν αναζητείτε μια επιπλέον αίσθηση ζωντάνιας και καλλιτεχνικής φινέτσας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το μάρμαρο Aella. Με τα σαγηνευτικά μοτίβα του, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή μαρμάρου που υπόσχεται να απογειώσει την αισθητική του υπνοδωματίου σας.

Δείγμα από πλακάκια Aella, λευκό μάρμαρο ως ιδέα για ένα εκπληκτικό πάτωμα υπνοδωματίου
Εικόνα μαρμάρινων πλακιδίων Aella, λευκό μάρμαρο με γκρι βένες από την Stone Group International

1. Ιδέες με λευκά μάρμαρα για πάτωμα κρεβατοκάμαρας | Συνδυασμός ολόλευκου μάρμαρου για δάπεδο υπνοδωματίου με λευκό τοίχο κρεβατιού

Rendering υπνοδωματίου με μάρμαρο Thassos Snow White στο δάπεδο, μίνιμαλ διακόσμηση, ουδέτερα χρώματα στο κρεβάτι και τα έπιπλα
Design επιλογή με λευκό μάρμαρο στο δάπεδο του υπνοδωματίου, προσφέροντας κλασική κομψότητα, δίνοντας την αίσθηση ενός ευρύχωρου δωματίου
rendering δαπέδου κρεβατοκάμαρας με λευκά πλακάκια Thassos snow white και μικρά μαρμάρινα τραπέζια
Πλακάκια από λευκό μάρμαρο Θάσου, σε rendering από την Stone Group International

Το λευκό μάρμαρο ThassosSnowwhite είναι μια επιλογή για δάπεδο υπνοδωματίου που προσφέρει κλασική δίνοντας την αίσθηση ενός ακόμα πιο ευρύχωρου δωματίου. Η εισαγωγή σχεδιαστικών προεξοχών στον τοίχο του κρεβατιού, η εναρμόνιση του χρώματός τους με το δάπεδο και η εφαρμογή διαφορετικού χρώματος στις εσοχές, προσδίδει μια αίσθηση γαλήνης, κομψότητας και ομορφιάς. Τέτοιες ογκοπλαστικές παρεμβάσεις, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από στοιχεία κρυφού φωτισμού – ο οποίος αναδεικνύει την ανακλαστικότητα της επιφάνειας του μαρμάρου – και από εναλλαγή χρωματικών τόνων και υλικών, δημιουργούν ένα ήρεμο και ουδέτερο περιβάλλον. Διαμορφώνοντας μια γωνιά στο χώρο του δωματίου με ένα φωτιστικό δαπέδου συνοδευόμενο από μια πολυθρόνα, ένα τραπεζάκι και ένα χαλάκι που απλώνεται μπροστά από το κρεβάτι, δημιουργείται μια επιπλέον πινελιά θαλπωρής για τη χειμερινή περίοδο.

2. Ιδέες με γκρι μάρμαρα για πάτωμα κρεβατοκάμαρας

Δάπεδο υπνοδωματίου και επένδυση τοίχων, με μαρμάρινα πλακάκια σε γκρι τόνους και γκρι χρωματική παλέτα στο design σε συνδυασμό με ξύλινο διαχωριστικό τοίχου
Το μάρμαρο Elba blue, το ιδανικό υλικό για την κρεβατοκάμαρα, και το τέλειο φόντο για το κρεβάτι σας
Rendering δαπέδου υπνοδωματίου από την Stone Group International με πλακάκια από Elba Blue μάρμαρο, γκρι πλαίσιο κρεβατιού και ανοιχτόχρωμα υφάσματα
Δημιουργία παιχνιδιάρικης και σύγχρονης διάθεσης στο δάπεδο της κρεβατοκάμαρας με Elba blue γκρι μαρμάρινα πλακάκια

Οι ψυχροί γκρι τόνοι είναι αυτοί που δίνουν στο μάρμαρο Elba Blue τη χαρακτηριστική του ταυτότητα. Τα φυσικά μοτίβα του μαρμάρου φέρνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο δάπεδο της κρεβατοκάμαρας, κάνοντάς το πιο ενδιαφέρον αλλά και ξεχωριστό. Σκούρα καφέ έπιπλα, όπως ένα κομοδίνο, μια συρταριέρα ή ένα ξύλινο διαχωριστικό τοίχου, σε συνδυασμό με ζεστά, ανοιχτόχρωμα υφάσματα μπορούν να ταιριάξουν υπέροχα με αυτή την επιλογή μαρμάρου. Η εισαγωγή γήινων αποχρώσεων, όπως για παράδειγμα ένα φωτιστικό από σκούρο καφέ γυαλί ή μπεζ στοιχεία διακόσμησης, όπως βάζα, μπορούν να συμβάλουν στην κομψότητα του δωματίου. Η συνέχιση των ίδιων μαρμάρινων πλακών στο πίσω μέρος του κρεβατιού δημιουργεί ένα τέλειο φόντο για το κρεβάτι. Εφαρμόζοντας ξύλινες τρισδιάστες επιφάνειες σε θερμούς τόνους στον πλαϊνό τοίχο και χρωματικές πινελιές με βάζα, χαλάκια και μαξιλάρια, μπορεί να επιτευχθεί ένα πιο παιχνιδιάρικο και ζωηρό στυλ.

Μάθε τα πάντα για τα 5 καλύτερα ελληνικά γκρι μάρμαρα.

3. Ιδέες με Σκούρα μάρμαρα για πάτωμα κρεβατοκάμαρας

Το Veria Green με την όμορφη σκούρα πράσινη απόχρωση και τις ζωηρές βένες του είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια διαχρονική κλασική εμφάνιση, πολυτελή ατμόσφαιρα για κρεβατοκάμαρα, αποτελώντας παράλληλα ένα αρμονικό και καλαίσθητο σκούρο υπόβαθρο για την τοποθέτηση του κρεβατιού.

Μαρμάρινα πλακάκια, veria green μάρμαρο με βαθύ σκούρο πράσινο χρώμα με χαρακτηριστικές λευκές βένες
Σκούρα πράσινα μαρμάρινα πλακάκια Βεροίας για αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης στο δωμάτιο

Το πράσινο μάρμαρο Veria θα μπορούσε να αποτελέσει μια κομψή επιλογή δαπέδου για να ολοκληρώσει το σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας, ειδικά όταν συνδυάζεται με τοίχους από λευκό μάρμαρο, όπως το Thasos Vein Cut. Τα υφάσματα σε φυσικά ζεστά χρώματα, που μπορούν να συνδυαστούν με μαξιλάρια κίτρινου ή άλλου χρώματος, μπορούν να δημιουργήσουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον στο χώρο ολοκληρώνοντας τη συνολική αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας του δωματίου.

Η επέκταση του μαρμάρου Veria Green στους τοίχους και η ενσωμάτωση ενός λευκού κρεβατιού θα αποτελούσε επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Στο άρθρο μας 5 λόγοι για να επιλέξετε πράσινο μάρμαρο για το επόμενο πολυτελές έργο σας,  μπορείτε να μάθε περισσότερο γι’ αυτό το εξαιρετικό υλικό

Ποιος τύπος μαρμάρου είναι κατάλληλος για το δάπεδο της κρεβατοκάμαρας;

Η επιλογή του σωστού τύπου μαρμάρου για το δάπεδο είναι απαραίτητη όταν στοχεύετε στο σχεδιασμό ενός υπνοδωματίου που συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψότητα.

EΕξαιρετικές επιλογές τύπων μαρμάρων είναι:

1. Το VeriaGreen, ένα λεπτόκοκκο μάρμαρο που διαθέτει μια εντυπωσιακή βαθυπράσινη βάση που κοσμείται από εντυπωσιακές λευκές βένες, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ξεχωριστό υλικό που υπόσχεται κομψά σχέδια μαρμάρινων δαπέδων.

Πλακίδια από πράσινο μάρμαρο veria με βαθύ πράσινο χρώμα και λευκές εντυπωσιακές βένες
Δείγμα από πράσινο μαρμάρινο πλακίδιο Βέροιας με σκούρο πράσινο φόντο και ενδιαφέρουσες λευκές βένες για εφαρμογές στο υπνοδωματίου σας

2. Το Thassos, που χαρακτηρίζεται από το λευκό του φόντο, κατάλληλο για κομψές σύγχρονες και κλασικές εφαρμογές που προσθέτουν μια διακριτική πολυτελή πινελιά

Δείγμα από πλακάκια Θάσου Snow white με έντονο λευκό φόντο
Thassos snow white, μια από τις καλύτερες ιδέες για το πάτωμα του υπνοδωματίου σας

Δείτε όλους τους τύπους και όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις πλακιδίων και πλακών του λευκού μαρμάρου της Θάσου.

Δείγμα Thassos snow white πλακίδια με γυαλιστερή ολόλευκη επιφάνεια και κρυσταλλική σύνθεση
Επιλογές μαρμάρινων πλακιδίων για το δάπεδο του υπνοδωματίου σας, για συντήρηση, ανθεκτικότητα, υγιεινή και αντοχή στην ολίσθηση

Υπάρχουν 8 σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε πλακίδια λευκού μαρμάρου Θάσου για δάπεδο. Τους συγκεντρώσαμε όλους εδώ για εσάς.

3. Το Aella, ένα δολομιτικό υλικό, που διαθέτει ένα λαμπερό λευκό φόντο. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι εξαίσιες καφετιές και γκριζωπές βένες του και τα εντυπωσιακά arabesque μοτίβα που κοσμούν την επιφάνειά του.  

Δείγμα από μαρμάρινα πλακίδια Aella με λευκό φωτεινό φόντο ως ιδέα για projects υπνοδωματίου
Μαρμάρινα πλακάκια με λευκό φόντο, καφέ και γκρι βένες από πέτρα Group International

4. Το Pirgon, διαθέτοντας ένα λαμπερό, λευκό φόντο από δολομιτικό μάρμαρο που κοσμείται από λεπτές γραμμικές ή διαγώνιες βένες, εκπέμπει μια αύρα καθαρής κομψότητας και πολυτέλειας.

Δείγμα πλακιδίων μαρμάρου pirgon για το πάτωμα του υπνοδωματίου σας
Ιδέες τύπου μαρμάρου για το πάτωμα της κρεβατοκάμαρας σας για την ανθεκτικότητα, την άνεση, την αισθητική και την υγιεινή τους

5. Το μάρμαρο Vox διαθέτει ένα λευκό φόντο που κοσμείται από λεπτές βένες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα διακριτικής πολυτέλειας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα στυλ εσωτερικού σχεδιασμού, όπως μοντέρνα, σύγχρονα ή κλασικά περιβάλλοντα, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα μοναδικής κομψότητας.

μαρμάρινα πλακάκια vox από την Stone Group International
Vox μαρμάρινα πλακίδια με λευκό φόντο και μικρές λεπτές βένες
Δείγματα Πλακιδίων από μάρμαρο vox με λευκό φόντο και λεπτές φλέβες
Λευκή μαρμάρινη πέτρα vox ένα τέλειο συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε στυλ εσωτερικής διακόσμησης

6. Το Prima, ένα εξαίσιο δολομιτικό μάρμαρο που διαθέτει μια φωτεινή λευκή βάση κοσμούμενη από εντυπωσιακές, ψυχρές γκρίζες βένες που διατρέχουν την επιφάνειά του. Με το ομοιόμορφο υπόβαθρό του αποτελεί ένα τέλειο καμβά για την επίτευξη εξαιρετικά κομψών και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που κόβουν την ανάσα. 

Δείγματα από μαρμάρινα πλακάκια από την stone group international για χρήσεις σε εσωτερικό χώρο στο πάτωμα του υπνοδωματίου σας
Ιδέες για μαρμάρινα δάπεδα, prima πλακάκια, για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα

7. Το ThasosEco, μια παραλλαγή του πιο λευκού μαρμάρου στον κόσμο, του Thassos Snow White. Το φωτεινό λευκό του φόντο αναμειγνύεται αρμονικά με μπέζ τόνους, δημιουργώντας ένα μοναδικό μοτίβο. Η συγκεκριμένη παραλλαγή του μαρμάρου Thassos Snow White μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εμπορικά όσο και σε οικιστικά έργα. Το Thassos Eco, χάρη στο απαλό και διακριτικό του μοτίβο, συνδυάζεται όμορφα με άλλα υλικά.

Λευκά μαρμάρινα πλακάκια Thassos eco κομμένα με κομψό μοτίβο φλεβών
Ιδέες τύπου μαρμάρου κατάλληλες για κλασική και σύγχρονη εφαρμογή σε έργο δαπέδων υπνοδωματίου
Δείγμα από λευκά πλακάκια Thassos eco από τη Stone Group International
Μάρμαρο Thassos eco με κομψά σχέδια με λεπτές διακοσμητικές φλέβες
Πλαίσιο εικόνας που γράφει πλακίδια και ψηφιδωτά σε λευκό φόντο, για να επιλέξετε για το επόμενο έργο σας
Βρείτε τα σωστά πλακάκια και ψηφιδωτά από την Stone Group International

Τι πρέπει να λάβετε υπόψιν κατά την επιλογή του κατάλληλου μαρμάρου για δάπεδο κρεβατοκάμαρας;

Εάν έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε το μάρμαρο ως υλικό για δάπεδο σε έργο κρεβατοκάμαρας που έχετε αναλάβει, τότε τα παρακάτω κριτήρια θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο αυτού του φυσικού πετρώματος.

Infographic με όλες τις παραμέτρους που πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιλέξετε το σωστό μάρμαρο για το δάπεδο του υπνοδωματίου σας
Αντοχή στην ολίσθηση, ποικιλία χρωμάτων, design, μοτίβα, διαστάσεις πλακιδίων, οι 5 παράμετροι που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε το σωστό μάρμαρο για το δάπεδό σας

Αντοχή στην ολίσθηση: Το μάρμαρο που χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους χρειάζεται να έχει χαμηλή ολισθηρότητα σε σύγκριση με άλλες επιλογές δαπέδων. Υπάρχει η δυνατότητα να ελαττώσετε την ολισθηρότητα του μαρμάρου επιλέγοντας την κατάλληλη επιφανειακή επεξεργασία.

Ποικιλία χρωμάτων: Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων μαρμάρου για να επιλέξετε, που κυμαίνονται από σκούρες αποχρώσεις έως καθαρό λευκό. Η μεγάλη ποικιλία χρωματικών επιλογών προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ελκυστικών χρωματικών αντιθέσεων και οπτικών εφέ στο χώρο σας.

Σχεδιαστική αντίληψη του χώρου: Σκεφτείτε αν τα σχέδια μαρμάρινων δαπέδων που επιλέξατε θα πρέπει να εναρμονίζονται άψογα με τον υπόλοιπο χώρο ή να δημιουργούν μια ελκυστική αντίθεση στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού του δωματίου, του σπιτιού ή του κτιρίου.

Μοτίβα μαρμάρινων πλακιδίων: Η πολυμορφική φύση του μαρμάρου επιτρέπει την επιλογή μονοχρωματικών ή πολύχρωμων μοτίβων για το δάπεδό σας. Τα μονόχρωμα μάρμαρα είναι ιδανικές επιλογές για τον μίνιμαλ και σύγχρονο σχεδιασμό υπνοδωματίων. Επιπλέον, τα πολύχρωμα και πλούσια σε μοτίβα μάρμαρα προσφέρουν ένα πιο κλασσικό στυλ ενώ συνδυάζουν και οφέλη όπως ότι βοηθούν στην απόκρυψη της επιφανειακής σκόνης.

Διαστάσεις πλακιδίων: Τα μαρμάρινα πλακάκια διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε από μικρότερα κομμάτια μαρμάρου, πλακάκια μεσαίου μεγέθους ή πλακάκια μεγάλης κλίμακας. Η επιλογή του σωστού μεγέθους πλακιδίων είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη του καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος για το σχέδιο του μαρμάρινου δαπέδου σας.

Εικόνα από την παραγωγή πλακιδίων στην Stone Group International στην Ελλάδα
Η μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής πλακιδίων στην Ευρώπη από την Stone Group International

Που θα βρείτε τα καλύτερα υλικά για το δάπεδο της κρεβατοκάμαράς σας;

Η Stone Group International είναι μία κορυφαία εταιρεία στη βιομηχανία φυσικών πετρωμάτων, που ειδικεύεται στην εξόρυξη, επεξεργασία και την προμήθεια μαρμάρου. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών λευκού και έγχρωμου μαρμάρου, συμπεριλαμβανομένων πλακών, πλακιδίων και μωσαϊκών, κατάλληλων για διάφορες εφαρμογές, όπως για δάπεδα υπνοδωματίων. Η επιλογή του κατάλληλου μαρμάρου για το υπνοδωμάτιο είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος και οι ειδικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να παρέχουν καθοδήγηση και πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας. Με τα ιδιόκτητα λατομεία μας, εξασφαλίζουμε την απαραίτητη ποσότητα και ποικιλία σε ένα ευρύ φάσμα υλικών, για κατασκευαστικά έργα κάθε κλίμακας.

Δείτε κάποια από τα έργα μας!

Έργο σε υπνοδωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου στην Ευρώπη με μάρμαρο εφαρμοσμένο στο πάτωμα
Μαρμάρινες ιδέες για δάπεδα δωματίων σε ξενοδοχεία, με λευκό φόντο και όμορφες βένες
Λευκά μαρμάρινα πλακάκια με ευδιάκριτες φλέβες που εφαρμόζονται σε υπνοδωμάτιο ξενοδοχείου στην Ευρώπη από την Stone Group International
Εφαρμογή δαπέδου σε εσωτερικό χώρο ξενοδοχείου με φυσική πέτρα μαρμάρου
Related Posts
Discover our latest blogs and find useful and interesting information, like marble trends, tips, applications, and inspiring ideas.
Όλοι οι τύποι και οι διαστάσεις των πλακιδίων και πλακών του λευκού μαρμάρου της Θάσου
Το ελληνικό μάρμαρου Θάσου: Διαστάσεις & πάχος των πλακιδίων, τύποι μαρμάρινων πλακών, σχήματα & μοτίβα ψηφιδωτών του λευκότερου φυσικού πετρώματος στον κόσμου Το μάρμαρο Θάσος… Read More