Οι καλύτερες ιδέες για μαρμάρινους πάγκους κουζίνας

22
Sep

Συμβουλές σχεδιασμού και έξυπνες ιδέες για πάγκους κουζίνας με λευκά, χρωματιστά, σκούρα και με γήινους τόνους μάρμαρα.

Ποια υλικά χρησιμοποιούνται συνήθως για πάγκους κουζίνας;

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για πάγκους κουζίνας είναι ο γρανίτης, ο χαλαζίας, το μάρμαρο, η μοριοσανίδα, το ξύλο, το corian και το ανοξείδωτο ατσάλι. Κάθε υλικό έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή του κατάλληλου υλικού για πάγκο κουζίνας, όπως η αντοχή, οι απαιτήσεις συντήρησης και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Είναι το μάρμαρο κατάλληλο υλικό για πάγκους κουζίνας;

Το μάρμαρο είναι μια δημοφιλής επιλογή για πάγκους κουζίνας λόγω των μοναδικών του χαρακτηριστικών. Το μάρμαρο προσφέρει μία μοναδική φυσική ομορφιά με τα κομψά μοτίβα του και μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, προσθέτοντας μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο της κουζίνας. Επίσης, το μάρμαρο είναι ένα ανθεκτικό υλικό που μπορεί να αντέξει στη φθορά από τις καθημερινές δραστηριότητες στην κουζίνα σας.

Σημαντικό όφελος αποτελεί το γεγονός ότι το μάρμαρο μπορεί να κοπεί και να σμιλευθεί με ευκολία έτσι ώστε να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σχεδιαστικό στυλ, επιτρέποντας την δημιουργία μοναδικών και εξατομικευμένων πάγκων κουζίνας. Τέλος, η αίσθηση πολυτέλειας και η υψηλή ποιότητα που προσδίδει το μάρμαρο μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της εμπορικής αξίας μίας οικίας καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για τους ιδιοκτήτες.

Με κατάλληλη προστασία και σωστή συντήρηση, το μάρμαρο είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και στους λεκέδες, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για την παρασκευή γευμάτων απευθείας στην επιφάνειά του. Επιπλέον, οι μαρμάρινοι πάγκοι κουζίνας είναι γνωστοί για την φυσικά δροσερή θερμοκρασία τους, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικοί για εργασίες όπως ζύμωμα και προετοιμασία γλυκών γενικότερα.

Σημαντικό πλεονέκτημα του μαρμάρου είναι πως με την κατάλληλη φροντίδα, μπορεί να αντέξει στον χρόνο, προσφέροντας έναν συνδυασμό ομορφιάς, ανθεκτικότητας και διαχρονικής αξίας.

💡 Διαβάστε περισσότερα σχετικά με όλα τα πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα της χρήσης ενός μαρμάρινου πάγκου κουζίνας.

Infographic with the 5 main reasons to choose marble for your kitchen countertop
Natural beauty, uniqueness of the material, color variety, durability and multiple finishes, the five main reasons to choose marble for your kitchen applications

Γιατί να επιλέξετε μάρμαρο για πάγκο κουζίνας;

Η χρήση μαρμάρου για πάγκο κουζίνας προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα:

 1. Φυσική Ομορφιά: Το μάρμαρο διαθέτει μια φυσική ομορφιά που το ξεχωρίζει από άλλα υλικά. Η πολυτελής και εκθαμβωτική του εμφάνιση προσθέτει μια νότα κομψότητας σε κάθε χώρο, καθιστώντας το μία εξαιρετική επιλογή.
 2. Μοναδικότητα του Υλικού: Κάθε πλάκα μαρμάρου έχει μοναδικά αισθητικά χαρακτηριστικά λόγω των ιδιαίτερων μοτίβων και σχηματισμών που είναι το αποτέλεσμα φυσικών διεργασιών πολλών ετών. Αυτή η μοναδικότητα εξασφαλίζει ότι οι πάγκοι κουζίνας από μάρμαρο προσφέρουν ένα ξεχωριστό στυλ σε κάθε κουζίνα. Σίγουρα θα αποκτήσετε ένα καταπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα με την συμβουλή των ειδικών στον σχεδιασμό αλλά και στην επιλογή της κατάλληλης πλάκας.
 3. Ποικιλία Χρωμάτων και Διαθεσιμότητα: Τα μάρμαρα είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας έτσι μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε έργο. Το χρώμα του φόντου, οι βένες και οι συννεφάτοι σχηματισμοί συντελούν στην μοναδική εμφάνιση του κάθε μαρμάρου. Αυτή η ποικιλία επιτρέπει στους υπεύθυνους έργων να επιλέξουν την απόχρωση και το μοτίβο που ταιριάζει με το στυλ και την αισθητική της κάθε κουζίνας που έχουν αναλάβει.
 4. Αντοχή στον χρόνο: Το μάρμαρο έχει μακρά ιστορία ως υλικό κατασκευής λόγω της υψηλής αντοχής του στη φθορά. Αρχαία κτίρια και αγάλματα από μάρμαρο αποτελούν απόδειξη της ανθεκτικότητάς του στον χρόνο. Τα μάρμαρα μπορούν να αντέξουν στη φθορά του χρόνου, ιδιαίτερα με κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση. Η πρόοδος στην τεχνολογία επεξεργασίας φυσικών λίθων έχει οδηγήσει στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών αδιαβροχοποίησης του μαρμάρου, μειώνοντας σημαντικά ή ακόμα και αποκλείοντας τον κίνδυνο απορρόφησης υγρών.
 5. Ποικιλία επεξεργασιών μαρμάρου: Οι επιφάνειες των μάρμαρων μπορούν να υποστούν ποικίλες επεξεργασίες που όχι μόνο παρέχουν διαφορετικά αισθητικά αποτελέσματα, αλλά συντελούν και στην αντοχή τους στην πάροδο του χρόνου. Οι πιο συνήθεις επεξεργασίες είναι το polished (γυαλισμένο), που προσδίδει μια λεία, αντανακλαστική εμφάνιση και το honed (Ματ / Σατινέ), που διατηρεί το αρχικό χρώμα και βάθος του μαρμάρου με ματ φινίρισμα. Άλλες επεξεργασίες, όπως brushed (αμμοβολή), sandblasted (σαγρέ) και bush-hammered (αντικέ), προσφέρουν περαιτέρω επιλογές για τον εξατομικευμένο σχεδιασμό του πάγκου κουζίνας.

 💡 Ανακαλύψτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τις διαφορετικές επεξεργασίες μαρμάρου

IΙδέες για μάρμαρα πάγκου κουζίνας

1. Πάγκος κουζίνας από λευκό μάρμαρο: Ζεστασιά και κομψότητα

Η χρήση μαρμάρινης πέτρας στο πάτωμα και στον πάγκο της κουζίνας σε συνδυασμό με τη ζεστασιά του φυσικού ξύλου δημιουργεί ένα άνετο και κομψό περιβάλλον, παρέχοντας ένα εξαιρετικό υπόβαθρο που αναδεικνύει τα στοιχεία σχεδιασμού των επίπλων μέσα στον χώρο.

Η συνεχόμενη ροή των μαρμάρινων επιφανειών στο πάτωμα, στους πάγκους και στους τοίχους τονίζεται από τις γκρι βένες του μαρμάρου, προσθέτοντας μια συναρπαστική οπτική διάσταση που φέρνει μια αίσθηση ισορροπίας στον χώρο. Επιπλέον, ο φωτισμός μπορεί να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη μιας ισορροπημένης ατμόσφαιρας. Ο γραμμικός φωτισμός που αντανακλάται μέσα από τη γυαλισμένη επιφάνεια του μαρμάρου προσδίδει μια αίσθηση βάθους και ενισχύει το συνολικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η ενσωμάτωση μαρμάρινης και ξύλινης προεξοχής στον τοίχο μπορεί να δημιουργήσει ακριβείς γραμμικές εσοχές στις άκρες του τοίχου, προσδίδοντας αίσθηση βάθους και ισορροπίας. Τέτοιες εσοχές μπορούν να χρησιμεύουν ως εξαιρετικές θέσεις για την εγκατάσταση κρυφού φωτισμού για να επιτευχθεί η επιθυμητή ατμόσφαιρα.

Beautiful kitchen rendering by Stone Group International, with pirgon marble as countertop and backsplash, and dark wood in cabinets
Incorporating extruded marble and wood on the walls and kitchen elements, one of the great ideas for kitchen countertops
Rendering image of a modern kitchen with white pirgon marble natural stone in the countertops and walls, with dark brown cabinets
Elegant kitchen countertops with white marble surface from Stone Group International

Η αντίθεση που δημιουργείται μεταξύ μιας μαρμάρινης πλάκας Pirgon και του σκούρου ξύλου, προσδίδει μια πινελιά πολυτέλειας στο χώρο. Μια τέτοια προσέγγιση τονίζει την καθαρότητα του σχεδιασμού, τις λιτές γραμμές και την απλότητα, δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας. Ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί επίσης και με τη χρήση μαρμάρινων επιφανειών σε σκούρο γκρι χρώμα, διατηρώντας την ιδέα των χρωματικών αντιθέσεων.

Οι συναρπαστικές γκρι βένες του μαρμάρου δημιουργούν μια ιδανική αρμονία μεταξύ των στοιχείων ξύλου και μαρμάρου, διατηρώντας παράλληλα την αντίθεσή τους. Η χρήση μαρμάρου στον ίδιο χρωματικό τόνο στους πάγκους και στους τοίχους της κουζίνας προσφέρει μια πιο ευρύχωρη αίσθηση στον χώρο.

2. Πάγκος κουζίνας από χρωματιστό μάρμαρο: Κλασσικό στυλ και πολυτέλεια

Luxurious kitchen rendering with veria green marble countertop and backsplash and dark wooden cabinets
veria green marble, one of the best ideas for colored marble surface countertops, with veins that add elegance

Το Veria Green είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δημιουργήσετε ένα χώρο κλασικό και πολυτελή, όπου μέσα από τις βένες που φέρει το μάρμαρο δημιουργείται ένας ενδιαφέρων ζωηρός τόνος στο χώρο σας. Η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στις φωτεινές βένες και το σκούρο φόντο του μαρμάρου ενισχύει την συνολική κομψότητα του χώρου διατηρώντας ωστόσο το κλασικό ύφος που προσδίδει ένα σκούρο μάρμαρο.

Modern kitchen rendering with veria green marble countertops, combined with dark wood in the cabinets and green elements, plants and minimal decor
veria green marble great choice for a classic and luxurious kitchen without stains

Ένας μονολιθικός και γραμμικός πάγκος κουζίνας, επενδυμένος εξολοκλήρου με πλάκες μαρμάρου Veria Green, είναι μια εξαιρετική λύση για να δημιουργήσετε ένα πολυτελές και καθηλωτικό σημείο στην κουζίνα σας. Ο μονολιθικός και γραμμικός σχεδιασμός ενισχύει την αισθητική έλξη, δημιουργώντας μια ομαλή και αδιάκοπη επιφάνεια που αναδεικνύει μια αίσθηση μεγαλειότητας. Με τις εντυπωσιακές σμαραγδένιες αποχρώσεις και τις λεπτομερείς βένες, το μάρμαρο Veria Green δημιουργεί μια αίσθηση κίνησης προσδίδοντας μία σοφιστικέ νότα στον χώρο.

Classic kitchen rendering with marble natural stone surfaces, light wood in the cabinets and in the kitchen island and modern decoration
Veria green marble in kitchen rendering with light colored veins to add a lighter touch in your home and give a classical feel

Οι φωτεινές βένες του μαρμάρου Veria Green μπορούν επίσης να συνδυαστούν υπέροχα με διαφορετικές υφές και χρώματα, όπως λευκό μαρμάρινο πάτωμα με ματ επεξεργασία ή ξύλινο δάπεδο και τοίχους από γκρι σκυρόδεμα. Αυτός ο συνδυασμός φέρνει μια αναζωογονητική νότα στον χώρο, προσθέτοντας μια πιο ανάλαφρη πινελιά ενώ διατηρεί την διαχρονική γοητεία του κλασικού ύφους.

3. Πάγκος κουζίνας με φυσικό χρώμα: Καθαρότητα και ευρυχωρία

Minimal kitchen rendering with bright colors, white marble in countertop and backsplash, wooden stools and white cabinets
Thassos white marble that perfectly matches light-colored surfaces for bright, clean and spacious result

Φυσικές αποχρώσεις λευκού μαρμάρου, όπως το Θάσος, μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα με άλλες επιφάνειες ανοιχτού χρώματος, δημιουργώντας έναν καθαρό, ευρύχωρο και κομψό χώρο με αίσθηση ηρεμίας, ενώ η χρήση της ίδιας χρωματικής παλέτας συνεισφέρει σε μια διαχρονική κλασική αίσθηση. Ο συνδυασμός του λευκού μαρμάρου με χάλκινα στοιχεία ή η χρήση έντονων χρωματιστών έργων τέχνης μπορεί να δώσει μια αντιθετική επίδραση στον χώρο, ενισχύοντας τον ελκυστικό χαρακτήρα του, διατηρώντας μια αίσθηση καθαρότητας.

4. Πάγκος κουζίνας από σκούρο μάρμαρο: Σχεδιασμός που γοητεύει

Elegant kitchen rendering with dark marble on the wall, countertop, and floor tiles, combined with neutral tones of furniture for a dark aesthetic
Dark natural stone, Alivery marble, in various used in a kitchen, to upgrade the aesthetic of your home combined with dark colors and natural materials

Η ιδέα της χρήσης περισσότερων από ενός επιπέδων στον σχεδιασμό του πάγκου κουζίνας μπορεί να αναβαθμίσει τη συνολική αισθητική και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί την λειτουργικότητα του χώρου. Η εναλλαγή μεταξύ μοτίβων ανάμεσα στα διάφορα επίπεδα μπορεί να δημιουργήσει ένα ελκυστικό κι ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει χρήση διαφορετικού υλικού ανάμεσα στα επίπεδα, για παράδειγμα όπως ξύλο το οποίο συνδυάζεται αρμονικά με το μάρμαρο. Η ενδιαφέρουσα αίσθηση των βενών του μαρμάρου μπορεί να ενισχυθεί με μια ποικιλία από διακοσμητικά στοιχεία όπως μεταλλικά ή κεραμικά βάζα.

Ποια είδη μαρμάρου είναι κατάλληλα για πάγκο κουζίνας?

Η επιλογή του κατάλληλου μαρμάρου για την δημιουργία πάγκου κουζίνας είναι κρίσιμη για να επιτευχθεί ένα λειτουργικά και αισθητικά άριστο αποτέλεσμα.

Κάποιες εξαιρετικές επιλογές ειδών μαρμάρου είναι:

 1. Το μάρμαρο Aella αποτελεί μία άριστη επιλογή για τη δημιουργία πάγκου κουζίνας, λόγω των τεχνικών του ιδιοτήτων καθώς και της αισθητικής του. Είναι ένα φυσικό υλικό το οποίο διαθέτει δολομιτική σύνθεση με φωτεινό λευκό φόντο πέτρας, που αναδεικνύεται από γοητευτικές καφέ και γκρι βένες και εντυπωσιακά μοτίβα που διευκολύνουν την χρήση σε διάφορες εσωτερικές εφαρμογές δίνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα.
Aella white marble slab as one of the best ideas for kitchen countertops
White expensive marble Aella slab with light-colored veins in a warehouse of Stone Group International
Photo of white stone marble slab with elegant grey veins in warehouse
Natural stone with technical properties suitable for applications in kitchen, with a bright white stone background

2. Το Vox αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το σχεδιασμό ενός πάγκου κουζίνας. Χαρακτηρίζεται από το λευκό του φόντο κι ένα κομψό, απαλό μοτίβο λεπτών διακοσμητικών βενών που αποπνέουν καθαρότητα και ηρεμία. Ξεχωρίζει επίσης για την ομοιομορφία του, κάνοντάς το ιδανικό συμπλήρωμα σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, κατάλληλο τόσο για σύγχρονες όσο και κλασικές εφαρμογές που προσθέτει μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας.

Single marble slab by Stone Group International of vox marble with subtle veins to add luxury to your home
Option for marble countertops suitable for elegant contemporary and classic applications
Slab of vox marble with delicate veins as an idea for kitchen countertop
White natural stone, a perfect complement to a wide range of materials suitable for any kitchen
 1. Το Prima, είναι ένα κομψό λευκό μάρμαρο με δολομιτική σύνθεση, που διαθέτει ένα φωτεινό λευκό φόντο και εντυπωσιακές ψυχρές γκρι βένες που διασχίζουν την επιφάνειά του. Αυτό προσδίδει μια μοναδική και ξεχωριστή ταυτότητα στο υλικό. Επιπλέον, το γκρι ομοιόμορφο φόντο παράγει εξαιρετικά κομψά και εντυπωσιακά αποτελέσματα καθιστώντας το ιδανικό τόσο για ένα σύγχρονο όσο και για ένα κλασικό σχεδιασμό πάγκου κουζίνας.
Marble slab with white background and intricate veins for a unique look in your kitchen
Different ideas for your kitchen countertops, for a stunning outcome for contemporary and classic design
White marble slab prima marble with grey veins, as one of the best ideas for kitchen countertops
Photo of marble slab by Stone Group International, as one of the best technical and aesthetical options for your kitchen applications
 1. Το Thassos Snow White, γνωστό ως το λευκότερο μάρμαρο του κόσμου, εκπέμπει μια μοναδική εκλεπτυσμένη αίσθηση πολυτέλειας που προέρχεται από την ομοιόμορφα λαμπερή επιφάνεια του, χαρακτηριστική για τη λεπτόκοκκη υφή της, τον ζωντανό χρωματισμό της και την αντανακλαστικότητα της. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για εξωτερικές και εσωτερικές εφαρμογές, όπως φυσικά και για τον σχεδιασμό πάγκου κουζίνας.
Marble slab of Thassos snow white, with a highly shiny and totally white surface
One of the best options for your kitchen countertop application, Thassos snow white with a vibrant crystalline color
Single marble slab, Thassos snow-white marble
World’s whitest marble Thassos snow white, with one of a kind refined character and sense of luxury in your home, perfect slab, naturally cool

Visit our shop and find the perfect slab for your kitchen counter project.

 1. Το Thassos Vein Cut, μια παραλλαγή του φυσικού μαρμάρου Thassos Snow White, μοιράζεται με αυτό τον τίτλο του λευκότερου μαρμάρου του κόσμου. Διαθέτει μια λαμπερή όψη με κρυστάλλινο χρώμα και εξαιρετική αντανακλαστικότητα, παρουσιάζοντας χαρακτηριστικές λεπτές βένες που διατηρούν την απόλυτη λάμψη του, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για κομψούς πάγκους κουζίνας.
White marble slab Thassos vein cut by Stone Group International
White marble slab with luminous composition and light veins
Slab image from Greek marble supplier Thassos vein cut
Best ideas for your kitchen countertops and applications, Greek marble
 1. Το Veria Green, γνωστό ως ένα από τα πιο κομψά πράσινα μάρμαρα παγκοσμίως, παρουσιάζει μια λεπτοκόκκη δομή που προσδίδει σε αυτό ένα εντυπωσιακό βαθύ πράσινο φόντο διακοσμημένο με λευκές βένες. Αποτελεί ένα ξεχωριστό υλικό που προσφέρει εξαιρετική κομψότητα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, το οποίο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πάγκους κουζίνας.
Marble slab, veria green marble with deep green background and white veins
Distinctive material delivering elegance to your home, suitable for countertop applications even for baking
Suitable marble slab for kitchen countertop, veria green that leaves no stains
One of the most elegant marbles for your home, veria green marble, with white veins
 1. Το Pirgon Alas παρουσιάζει ένα λευκό φόντο με ξεχωριστές βένες και νεφελώδη περιγράμματα που δημιουργούν μία αίσθηση αρμονίας και κίνησης. Ενσωματώνει μια κλασική και πολυτελή αισθητική, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές συνδυασμών για το έργο σας.
Marble slab in indoor warehouse, pirgon alas, white marble with distinct veins and cloudy outlines
White marble slab that creates a sense of movement to any space applied, especially suitable for kitchen applications
Pirgon alas marble slab by Stone Group International with a white background and brown veins and cloudy outlines
Pirgon alas, elegant idea for your marble kitchen countertop

Είναι το μάρμαρο ένα ακριβό φυσικό υλικό για πάγκους κουζίνας;

Image of marble kitchen countertop in a minimal room with white marble
Marble and granite two great ideas for kitchen countertops, with a range of options and affordable prices
Project in kitchen countertop with marble applied by Stone Group International
Advantages of using marble to your new kitchen countertop

Το μάρμαρο και ο γρανίτης είναι δύο ιδιαίτερα δημοφιλή υλικά για το σχεδιασμό πάγκων κουζίνας, και μια συνήθης ερώτηση που προκύπτει είναι ποιο από τα δύο είναι πιο ακριβό. Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, ωστόσο, βρίσκεται στο συγκεκριμένο είδος ή ποικιλία του κάθε υλικού. Το μάρμαρο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, κάθε μία με τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά.

Παράγοντες όπως η σπανιότητα, ο χρωματισμός, το μοτίβο και η πηγή του λίθου επηρεάζουν το κόστος. Σε κάθε περίπτωση, κατά την εξέταση της τιμής είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η εφαρμογή μαρμάρου προσδίδει στο ακίνητο σημαντική προστιθέμενη αξία, καθιστώντας το μια ιδανική επένδυση. Η ποικιλία των ειδών μαρμάρου που είναι διαθέσιμα είναι αρκετά μεγάλη για να καλύψει τις ανάγκες κάθε εφαρμογής. Η Stone Group International είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Μάθετε περισσότερα για το μάρμαρο και το γρανίτη 👉 Μάρμαρο έναντι γρανίτη: όλες οι διαφορές, τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μεταξύ των δύο φυσικών λίθων.

Πού να βρείτε υλικά για πάγκους κουζίνας;

Η Stone Group International, μια κορυφαία εταιρεία στη βιομηχανία των φυσικών πετρωμάτων, είναι προμηθευτής μαρμάρου που προσφέρει μια ευρεία γκάμα λευκών και χρωματιστών μαρμάρων, συμπεριλαμβανομένων πλακιδίων και μωσαϊκών πέτρας κατάλληλων για διάφορες εφαρμογές, ανάμεσά τους και οι πάγκοι κουζίνας.

Η επιλογή της κατάλληλης πλάκας μαρμάρου για τον πάγκο της κουζίνας σας είναι σημαντική για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή 3ας για να σας προσφέρει πληροφορίες και καθοδήγηση για την επιλογή του κατάλληλου μαρμάρου ή άλλου λίθου για το έργο σας ενώ τα ιδιόκτητα λατομεία μας, μας επιτρέπουν να διασφαλίζουμε επαρκή ποικιλία και αποθέματα υλικών για κατασκευαστικά έργα, ανεξαρτήτως απαιτούμενης ποσότητας.

Related Posts
Discover our latest blogs and find useful and interesting information, like marble trends, tips, applications, and inspiring ideas.
Όλοι οι τύποι και οι διαστάσεις των πλακιδίων και πλακών του λευκού μαρμάρου της Θάσου
Το ελληνικό μάρμαρου Θάσου: Διαστάσεις & πάχος των πλακιδίων, τύποι μαρμάρινων πλακών, σχήματα & μοτίβα ψηφιδωτών του λευκότερου φυσικού πετρώματος στον κόσμου Το μάρμαρο Θάσος… Read More