Η Stone Group International με 2 περίπτερα στην έκθεση Marmomac 2023, στη Βερόνα

7
Sep

Μάθετε για τα μάρμαρα που θα βρείτε στη Marmomac 2023 από τη Stone Group International και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το designτων 2 περιπτέρων

Save the date για την 57η έκθεση της Marmomac που θα πραγματοποιηθεί στη Βερόνα από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Γιατί είναι σημαντικό για έναν προμηθευτή μαρμάρου να συμμετέχει στην έκθεση της Marmomac;

Η Marmomac είναι η σημαντικότερη παγκόσμια έκθεση αφιερωμένη σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής φυσικών πετρωμάτων, από την εξόρυξη έως τα επεξεργασμένα προϊόντα και τα μηχανήματα. Μια κορυφαία έκθεση που συγκεντρώνει τους κόσμους της εξόρυξης, της αρχιτεκτονικής, της τέχνης, των κατασκευών και της εσωτερικής διακόσμησης, προσελκύοντας κορυφαίους σχεδιαστές, αναγνωρισμένες μάρκες επίπλων και προμηθευτές φυσικών πετρωμάτων.

Η Marmomac 2023 δεν είναι μία απλή έκθεση – είναι μία σημαντική πλατφόρμα επαγγελματικής εξέλιξης με εκπαιδευτικά σεμινάρια για σχεδιαστές και αρχιτέκτονες. Με έκταση 69 τ.μ., η έκθεση προσελκύει 47.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο και παρουσιάζει όχι μόνο ιταλικά μάρμαρα αλλά και μια εξαιρετική ποικιλία ελληνικού μαρμάρου.

Όπως πάντα, η Stone Group International θα είναι εκεί, μαζί με προμηθευτές μαρμάρου και φυσικών πετρωμάτων, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες και όλους εσάς.

Εικόνα από τη Βερόνα, στην Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση Marmomac 2023
Η έκθεση της Marmomac 2023 θα διεξαχθεί στη Βερόνα της Ιταλίας, με όχι μόνο ιταλικό μάρμαρο αλλά και ελληνικό μάρμαρο

Συμμετοχή της Stone Group International στη Marmomac 2023

Με μακρόχρονη παρουσία στην έκθεση, η Stone Group International έχει συχνά αναγνωριστεί με βραβεία, όπως το Best Communicator Award 2019, στην κατηγορία Stone & New Best Communicator Award, Design το 2022.

Για τη φετινή διοργάνωση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας με δύο περίπτερα.

Το πρώτο, που βρίσκεται στο Hall 6 – Stand D2, στο ίδιο ακριβώς σημείο με πέρυσι, θα λειτουργήσει ως ο εμπορικός μας κόμβος. Εκεί θα βρείτε όλα τα προϊόντα μας και θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τους εκπροσώπους της εταιρείας μας.

Το δεύτερο περίπτερο, στο Hall 1 – stand 12, είναι αφιερωμένο στην εσωτερική διακόσμηση, και απευθύνεται σε σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και λάτρεις της κομψότητας και της αισθητικής.

Αλλά αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο περίπτερο. Αυτό το αποκλειστικό διετές έργο είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας μεταξύ της Marmomac και του ομίλου μέσων ενημέρωσης Hearst, ο οποίος εκδίδει το παγκόσμιο περιοδικό Elle Decor.

Με το όνομα “A matter of stone”, αυτό το νέο περίπτερο έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως πλατφόρμα για ιταλικές και διεθνείς εταιρείες ώστε να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και εσωτερικούς σχεδιαστές.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε το concept κάθε περιπτέρου.

Marmomac 2023: παρουσίαση του concept του Hall 6 – Stand D2

Μακέτα του περιπτέρου D2 της αίθουσας 6 στη Marmomac, με φυσικά υλικά όπως ξύλο και μάρμαρο και σχεδιαστική φιλοσοφία αφιερωμένη στη συνέργεια ανθρώπου και φύσης
Stand στη Marmomac 2023, εμπνευσμένο από την αρχαιοελληνική αντίληψη για μια λαϊκή αγορά, αγορά και μίας βεράντας με θέα στο Αιγαίο

Το concept του περιπτέρου μας έχει τίτλο “The Terrace: Synergy between the Humans & the Earth”. Η κεντρική του ιδέα στηρίζεται στην αρμονική συνύπαρξη φυσικών, γήινων και ενεργειακών στοιχείων. Ενσωματώνει τα στοιχεία του φωτός, του αέρα και της γης, με τον άνθρωπο να λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ της ενέργειας των στοιχείων.

Αντλώντας έμπνευση από την αρχαιοελληνική αντίληψη για την αγορά και από μία βεράντα στο Αιγαίο Πέλαγος, η αίθουσά μας λειτουργεί ως χώρος συγκέντρωσης για όλους. Ένα μέρος ανοιχτό, όπου αέρας, άνθρωποι και ενέργεια κυλούν ανενόχλητα. Από τα signature cocktails μας μέχρι τη ζωντανή μουσική μας, κάθε λεπτομέρεια συμβάλλει σε μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Εικόνα του Hall 6 Stand 2 με τη σχεδιαστική ιδέα μιας ελληνικής βεράντας
Stand d2 στο Περίπτερο 6 της Marmomac, εμπνευσμένο από τη συνύπαρξη πέτρας, γήινων και ενεργειακών στοιχείων
Απεικόνιση του Περιπτέρου 6 stand 2 από τη Stone Group International
Ένα από τα 2 περίπτερα της Stone Group International στη Marmomac, με έμπνευση την Ελλάδα

Αφοσιωμένοι στην ιδέα μας, επιλέξαμε φυσικά υλικά σε ζεστούς τόνους: ξύλο και μάρμαρο. Το φυσικό φως βρίσκει το δρόμο του μέσα από τις κολώνες, προσφέροντας τη λάμψη του. Η οροφή βοηθά την κίνηση του αέρα προσθέτοντας μια αίσθηση αιγαιοπελαγίτικης αύρας, προσκαλώντας σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την επίσκεψή σας.

Marmomac 2023: παρουσίαση της σχεδιαστικής ιδές ‘’A matter of Stone’’ Hall 1 – Περίπτερο 12

Σε αυτό το μοναδικό περίπτερο αγκαλιάζουμε την ιδέα “A matter of Stone” με στόχο να αναβαθμίσουμε και να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ της Elle Decor και της Marmomac.

Προεπισκόπηση του Περιπτέρου 1 Stand 12 στη Marmomac με τη σχεδιαστική ιδέα A matter of stone
Η σχεδιαστική προσέγγιση της Marmomac 2023 επικεντρώθηκε στην άπειρη ομορφιά και ευελιξία του μαρμάρου, ενσωματώνοντάς το με τους πιο απροσδόκητους τρόπους

Σε αυτόν τον κονσεπτικό χώρο, εστιάζουμε στο υλικό και την άπειρη ομορφιά και ευελιξία του.

Με μια συναρπαστική πινελιά, ενσωματώνουμε το μάρμαρο σε ένα χώρο με τους πιο απροσδόκητους, υπέροχους τρόπους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως το κύριο κομμάτι που τραβά την προσοχή είτε περιορισμένο σε μικρά ή μεγάλα διακοσμητικά κομμάτια, ή ακόμα και εφαρμοσμένο σε μια ολόκληρη εγκατάσταση, από κλασική έως παραδοσιακή, από τη σύγχρονη έως μίνιμαλ.

Το concept βασίζεται στη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική έκφραση των νέων προοπτικών που εισήχθησαν στην οικιστική διαβίωση, όπου δεν υπάρχουν αυστηρά όρια μεταξύ των χώρων των σπιτιών μας.

Εικόνα του περιπτέρου A Matter of Stone, ένα concept design σε συνεργασία της έκθεσης Marmomac με τo Elle Décor
Μινιμαλιστική αρχιτεκτονική έκφραση νέων χρήσεων ελληνικού μαρμάρου ή ιταλικού μαρμάρου σε μοντέρνες κατοικίες

Εδώ το υλικό μπορεί να βρει ποικιλία εφαρμογών.

Φανταστείτε εντυπωσιακά μαρμάρινα φώτα, που κρέμονται από την οροφή, μοιάζουν με σκαμνιά από μάρμαρο, σχηματίζοντας μια ενδιαφέρουσα οπτική δυναμική. Ο συνδυασμός μαρμάρινων στοιχείων με καθρέφτες φέρνει το εξωτερικό κέλυφος της κατασκευής στο εσωτερικό και μετατρέπει μια ενιαία πλάκα επένδυσης τοίχων σε ένα αέναο έργο τέχνης.

κολάζ 3 εικόνων από μαρμάρινα φώτα ως μέρος του περιπτέρου 1 της αίθουσας 12 στο Marmomac 2023 Fiere
Εικόνες από τα καλύτερα μαρμάρινα φώτα που κρέμονται από την οροφή σαν μαρμάρινα σκαμπό για να δημιουργήσουν ένα έργο τέχνης

Διαβάστε περισσότερο στο άρθρο της Marmomac που είναι αφιερωμένο στο περίπτερό μας.

Η συλλογή προϊόντων της Stone Group International από τα λατομεία της Γης στη Βερόνα για τη Marmomac 2023

Τα καλύτερα μάρμαρα της Stone Group International γίνονται ζωντανή απόδειξη της αρμονικής συγχώνευσης της κομψότητας της φύσης και της ανθρώπινης σχεδιαστικής μαεστρίας.

Rendering καθιστικού για την έκθεση Marmomac 2023 με λευκά μαρμάρινα πλακάκια στο δάπεδο
Η συλλογή μαρμάρων της Stone Group International που θα παρουσιαστεί στην έκθεση Marmomac 2023, στη Βερόνα της Ιταλίας

Στη φετινή έκθεση της Marmomac και στο εμπορικό μας περίπτερο  Hall 6 – Stand D2θα βρείτε μεταξύ άλλων τα παρακάτω μάρμαρα.

Τα λευκά μας μάρμαρα: Thassos Snow White, Thassos Rosso, Aella, Prima, Artesian, Fusion, Pentelikon, Pirgon Alas, Pirgon Mist, Thassos Eco, Erma, Vox, Alax Gold, Erma, Santorini White, Mykonos White, Zebrino

Τα γκρι μας μάρμαρα:, Damastas, Alivery, Glory, Hemarus, Damastas, Cepa Grey, Lais

Τα πολύχρωμά μας μάρμαρα: Camouflage, Electron, Grafite, Veria Green, Ribeye

Εκπρόσωποι της εταιρείας μας θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Το προωθητικό υλικό της Stone Group International είναι συνυφασμένο με την καμπάνια της Marmomac 2023

Η καμπάνια Marmomac 2023 στοχεύει να αντιπροσωπεύσει όχι μόνο τη σύνδεση μεταξύ της τέχνης της φυσικής πέτρας και της τεχνολογίας, αλλά και ολόκληρη τη βιομηχανία φυσικών πετρωμάτων.

Οι επιλεγμένες εικόνες της ανακατασκευασμένης προτομής του Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου χρησιμεύουν ως οπτική αναπαράσταση της συγχώνευσης της καλλιτεχνικής κληρονομιάς και των τεχνολογικών εξελίξεων αυτής της βιομηχανίας.

Η Stone Group International έχει αγκαλιάσει την ουσία αυτής της καμπάνιας στον πυρήνα της, προκειμένου να διατηρήσει τον πολιτιστικό και συμβολικό της αντίκτυπο. Προσθέτουμε τη δική μας μικρή αισθητική πινελιά επεκτείνοντας τις γεωμετρικές γραμμές που αντιπροσωπεύουν τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις συνυφαίνουμε με τις μοναδικές βένες του μαρμάρου Veria Green.

Το τελικό αποτέλεσμα απεικονίζει τη μοναδική σύνδεση μεταξύ τεχνολογίας και των θαυμάτων της φύσης.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τη Marmomac 2023 στην έκθεση της Βερόνας

Μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε εμπορική έκθεση Marmomac 2023 και να επισκεφθείτε τα 2 περίπτερα της Stone Group International.

Βρείτε μας στα Hall 6 – Stand D2 και Hall 1 – Stand 12.

Βρείτε μας στη λίστα των εκθετών

Related Posts
Discover our latest blogs and find useful and interesting information, like marble trends, tips, applications, and inspiring ideas.