ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρατηγικές Επενδύσεις & Διεύρυνση του δικτύου μας παγκοσμίως

Εικόνα

Με ισχυρή παρουσία σε 85 χώρες, σταθερά προσανατολισμένοι σε ένα στρατηγικό αναπτυξιακό μοντέλο εξωστρέφειας δημιουργήσαμε σήμερα έναν δυναμικό όμιλο εταιριών εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων και γρανιτών.

Η πολιτική μας επικεντρώνεται:

Στην σωστή διαχείριση και τον εμπλουτισμό του εύρους των υλικών μας (περισσότεροι από 300 κωδικοί σε μάρμαρα, γρανίτες και φυσικά πετρώματα). Στην εξαγορά λατομικών μονάδων για ανταγωνιστικά προιόντα και σε συμφωνίες με λατομεία για αποκλειστική διάθεση των πρώτων υλών. Στην προδιαγραφή των υλικών σε αρχιτέκτονες με στόχο την παρουσία μας σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα παγκοσμίως μέσω των πελατών μας. Στο χτίσιμο μακροχρόνιων επιχειρηματικών σχέσεων με τους πελάτες μας.

Στην υιοθέτηση οικολογικής πολιτικής και ορθολογικής χρήσης των ενεργειακών μας πόρων. Στην συμμετοχή μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού: Marmomacc στην Ιταλία, Xiamen στην Κίνα, Coverings στις ΗΠΑ, Marble Izmir στην Τουρκία.

Στην ισχυροποίηση της εταιρικής μας ταυτότητας. Στην υλοποίηση μιας ισχυρής επικοινωνιακής πολιτικής που περιλαμβάνει χρήση των Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης, e-Newsletter, επικαιροποιημένο Web Site, Blog, Δελτία Τύπου, Συνεντεύξεις κα. Προωθητικές καμπάνιες για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας μας όπως είναι το “ a Piece of Greece” & “12 Mythic Marbles”. Ενίσχυση του επιχειρηματικού προφίλ της εταιρίας μέσω μιας σειράς αλλαγών στην γενική της εικόνα όπως νέοι εταιρικοί κατάλογοι προιόντων, έντυπα, συσκευασία, ρουχισμός, είδη ΜΑΠ, δείγματα κα.